Imagen Slider

Fietsverhuur

Icono
ONTDEK CONIL

in contact met de natuur

Conil nodigt u uit om zijn natuurpaden op een leuke en duurzame manier te ontdekken: op de fiets.

Natuurlijk kunt u uw eigen fiets in uw auto meenemen, maar als u dat niet kunt, hoeft u zich geen zorgen te maken! Bij OHAI Conil kunt u de fietsen huren die u nodig heeft.

Voor het hele gezin! We hebben fietsen voor alle leeftijden. Ideaal voor een onvergetelijke fietstocht met het gezin.

ONTDEK CONIL
VERHUUR VAN E-BIKES
VERHUUR VAN E-BIKES

bij Conil

U kunt genieten van zowel intensieve ervaringen als ontspannende wandelingen op de paden van Conil. De natuurlijke landschappen maken van deze kustplaats een unieke enclave in het hart van de Spaanse natuur.

U kiest zelf uw route. U kunt naar de kust gaan en genieten van een aangename fietstocht terwijl u de schoonheid van de kust in u opneemt, of u kunt op avontuur gaan om de straten en bossen rond ons resort te ontdekken.

Met onze fietsverhuurservice kunt u op een gratis, duurzame en erg leuke manier van Conil genieten. Wij hebben verschillende modellen fietsen, voor kinderen tot volwassenen, zowel amateuristisch als professioneel.

Met de fietsverhuurservice kunt u fietsen huren voor 4 uur, 8 uur, 24 uur of maximaal 3 dagen, met de mogelijkheid om de service voort te zetten als u de fietsen voor de duur van uw verblijf wilt hebben.

Afhankelijk van de tijd dat u de fiets wilt gebruiken, kunnen de kosten variëren van 20 tot 75 euro. En als u een gast van OHAI Conil bent, kunt u genieten van een korting! Wij bieden al onze klanten 20% korting op de fietshuurprijs.

De fiets is inclusief verzekering en persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw gemoedsrust en veiligheid.

Klaar voor een geweldig avontuur op twee wielen?

FIETSROUTES
FIETSROUTES

in Conil

Wilt u genieten van de fietspaden van Conil, maar weet u niet waar u moet beginnen met trappen?

Wij hebben speciaal voor u de beste fietsroutes in de omgeving uitgezocht, zodat u op een unieke en leuke manier de meest symbolische plaatsen van Conil kunt ontdekken, waaronder de charmante straatjes en andere spectaculaire locaties.

Ontdek het leven in de historische straten van Conil en zie hoe de natuur alom aanwezig is, met boeiende fietsroutes die u zullen bekoren. U kiest zellf waar u heen gaat!

Komt u met uw gezin naar OHAI Conil? Er zijn weinig ervaringen gedenkwaardiger dan een gezellige fietstocht in groepsverband. Het biedt uw kleintjes een ervaring die ze niet snel zullen vergeten en die hun belangstelling voor zowel fietsen als de natuur in het algemeen zal aanwakkeren.

Gaan we de fietsroute op?