Imagen Slider

Massage

Icono
Massage

Een plek om te ontspannen

Ontspannen op vakantie is niet alleen een plezier, het is ook goed voor uw lichaam en geest.

In de natuurlijke omgeving van OHAI Conil helpen onze massages u die perfecte staat van ontspanning te bereiken waar u zo lang op hebt gewacht. 

Geniet er samen van! Kom voor een massage met uw partner en geniet van deze vredige ervaring als koppel.

Massage
ONTSPANNENDE MASSAGES
ONTSPANNENDE MASSAGES

in Conil

Stress is een van de grootste maatschappelijke problemen van vandaag. Thuiswerken, het gezin, vrienden, steeds strakkere schema’s… Uw lichaam en geest zijn uitgeput door zoveel druk.

Zelfs vrijetijdsactiviteiten kunnen enige vorm van herstel vereisen. Als u aan sport doet, wandelt of regelmatig uw lichaam op de proef stelt, is een massage een geweldige manier om uw spieren beter en sneller te laten herstellen.

De massages van OHAI Conil bieden u de ontspanning, de rust en het herstel die u nodig heeft, zowel voor uw lichaam als voor uw geest.

Spa
Spa

en Conil

Geniet van volledige ontspanning in OHAI Conil met onze jacuzzi en verwarmd zwembad, net als alle andere diensten die u nodig hebt om te ontspannen en uzelf te verwennen.

Een echte spa in de natuurlijke omgeving van Conil, waar u kunt genieten van de voordelen van baden in warm water, dat wordt aanbevolen voor uw spieren en psychologisch welzijn.

Welzijn, rust, ontspanning en evenwicht, waar u alleen of in gezelschap van kunt genieten. Het zwembad bij onze spa is toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen en is gratis voor al onze gasten.

Verder kunnen de kinderen zich vermaken en genieten van het entertainment in de speeltuin en het waterpark, terwijl de volwassenen gebruik maken van de spa om te genieten van wat welverdiende ontspanning.

Een waar paradijs waar uw lichaam en geest u dankbaar voor zullen zijn, al vanaf het eerste moment.