Imagen Slider

Watersporten

Icono
DE ZEE IS DE PERFECTE RUIMTE

voor uw favoriete sporten

Als u van de kust houdt en een actieve ziel bent die van sport houdt, vindt u beide bij OHAI Conil! Voel hoe zout water uw lichaam doet voelen. Geniet van de jaloersmakende natuurlijke schoonheid van de zee, terwijl u oefent op het ritme van de golven. U voelt u levendiger dan ooit!

DE ZEE IS DE PERFECTE RUIMTE
JETSKI
JETSKI

in Conil

Maak op volle snelheid donuts in het open water. Het is net zo leuk als het klinkt! Met jetskiën of waterskiën komt u op delen van de zee waar boten niet kunnen komen, en in uw eigen stijl!

Jetskiën staat bekend als een van de leukste watersporten en ook als een van de snelste. Alleen de dappersten gaan dit avontuur aan.

Wilt u er als koppel van genieten? Kies uw reisgezel en beleef de oversteek van de zee zoals u zich dat nooit eerder had kunnen voorstellen. Als gast van Ohai Conil krijgt u bovendien 10% korting op de huur van jetski’s, voor sessies van 30 of 60 minuten.

FLYBOARD EN WAKEBOARD
FLYBOARD EN WAKEBOARD

Vlieg over de wateren van Conil

Wilt u de kust van Conil van bovenaf zien? Houd u vast aan de veiligheidskabel en stijg op! De nieuwste technologie en maximaal plezier, beschikbaar wanneer u maar wilt.

Het is de nieuwste rage in de watersport! En u hoeft er niet alleen van te genieten. Maximaal twee personen kunnen genieten van deze unieke ervaring. U kunt kiezen uit sessies van 15 tot 60 minuten, om een echt onvergetelijke ervaring te beleven.

Voor wie op zoek is naar nog meer adrenaline, is wakeboarden de perfecte optie. Een speedsessie van 30 minuten vol spanning en balans. Misschien wordt u moe, maar u kunt altijd uitrusten in de comfortabele omgeving van ons resort.

IN NAUW CONTACT MET DE ZEE
IN NAUW CONTACT MET DE ZEE

aan de kust van Conil

Bent u op zoek naar een vredige ervaring op zee? Een nieuwe relatie met de kust van Conil? Wij hebben precies wat u nodig heeft!

Neem tot drie vrienden mee en geniet van het prettige gevoel door met onze kayaks of boten op de zee te drijven, en bevaar de wateren op uw eigen tempo. De maritieme ontsnapping die u altijd al wilde voor een echt perfecte vakantie.

We hebben een breed scala aan opties beschikbaar, waaronder paddleboarden. Stel u het gevoel voor. Alleen met uw board en een peddel, terwijl u in uw eigen tempo voortdrijft, de kust in de verte ziet en op de golven drijft alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Ongelooflijke herinneringen worden opgedaan tijdens sessies van 15 tot 60 minuten, hoe lang u ook op zee wilt zijn. Nodig uw vrienden uit om in groep te genieten van een van de meest bijzondere ervaringen die de natuur van Conil te bieden heeft.