Cabecera sobre nosotros

Sobre nosotros

Een zee van mogelijkheden in Conil

Ohai Conil is een van de meest erkende resorts in Conil de la Frontera (Cádiz) dankzij de bevoorrechte omgeving, de prachtige Cala de Aceite en de kwaliteitsdiensten die in onze faciliteiten worden aangeboden. 

Resort

Een paradijs nabij Cala del Aceite

Een van de beste attracties van ons resort in Conil de la Frontera is dat u kunt genieten van de intieme en exotische Cala del Aceite met vrienden en uw gezin, en dat op slechts een paar meter afstand! Een prachtig strand, ver weg van de toeristen, aan de Costa de la Luz, met een onovertroffen schoonheid van de kust die ons door de natuur is geschonken.

Dit bevindt zich alles op korte afstand van de natuur van Conil de la Frontera en op slechts 4 km van de vissershaven, een van de favoriete toeristische attracties in de omgeving.

Conil

Een gepersonaliseerde resortervaring voor u

Kamperen is een gemeenschappelijke passie voor veel mensen. Een vakantie midden in de natuur, een sociale activiteit waar iedereen zich ontspant en amuseert in een uitnodigende omgeving die gericht is op rust en genieten van het gezelschap van uw dierbaren.

actividades

Geniet van de schoonheid van Conil

We wilden dit concept nog verbeteren door de voordelen van het traditionele kamperen optimaal te benutten en de verscheidenheid en kwaliteit van de diensten te verbeteren voor een perfecte vakantie in een vakantieoord midden in de natuur. Ieder mens heeft zijn eigen idee van het perfecte verblijf, daarom bieden wij ook een ervaring die is afgestemd op de voorkeuren van elk van onze bezoekers. 

Bij Ohai Conil zijn er verschillende verblijfsmogelijkheden, aangepast aan uw behoeften, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur van Conil de la Frontera. Van campings tot caravan- of camperplaatsen, comfortabele en sfeervolle bungalows of onze nieuwe glamping-mogelijkheden, wij bieden alles om u te laten genieten van de natuur met alle comfort waar u naar op zoek bent.

Pet Friendly

Vriendelijk huisdier

Bij OHAI Conil kunt u genieten van uw vakantie met uw huisdier. We hebben douches zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf met uw huisdier.

Alle huisdieren moeten een huidig dierenpaspoort en paspoort hebben. Gevaarlijke hondenrassen zijn niet toegestaan. 

Resort

Die Natur.
Das ist unser Ding

De ideale vakantie voor koppels, gezinnen en vrienden.

Naast accommodatie die het beste bij uw behoeften past, biedt Ohai Conil ook alle faciliteiten en diensten die u zoekt. 

Wij hebben een ruimte alleen voor volwassenen waar u kunt genieten van volledige ontspanning met een sauna, jacuzzi en andere diensten. Perfect voor koppels of een vakantie met vrienden.

Wij hebben ook een gevarieerd activiteitenaanbod voor het hele gezin, waaronder een kinderclub en een speeltuin, waar u volop gebruik van kunt maken.

In ons resort in Conil de la Frontera hebben we alles wat u nodig heeft voor de perfecte vakantie.

U heeft een restaurant om te lunchen, dineren en te ontspannen, en een minimarkt waar u al uw dagelijkse benodigdheden kunt kopen. 

Wij bieden u verschillende sportactiviteiten, sanitaire voorzieningen, fietsverhuur om de omgeving van Conil de la Frontera te verkennen en zelfs een strandbar om van te genieten! Uw droomvakantie wacht op u bij Ohai Conil.