Voorwaarden condities

Reserveringen

Bij het boeken van de OHAI Conil boekingsplatform, zijn de volgende tarieven beschikbaar: fGedeeltelijk terugbetaalbaar, Super Flexibel Tarief en Last Minute Tarief.

Het Gedeeltelijk terugbetaalbaar is altijd beschikbaar en maakt voorlopige reserveringsaanvragen mogelijk, met de mogelijkheid om data te wijzigen tot 7 dagen voor aankomst. Om de bevestiging van de reservering te garanderen, wordt de betaling van 50% van de totale reserveringswaarde gevraagd. Deze garantie moet betaald worden in de maximale periode van 5 dagen na de boekingsdatum. Als er geen betaling is na deze periode, wordt de reservering automatisch geannuleerd.

Het Super Flexibel Tarief heeft speciale annulerings-en vooruitbetalingsvoorwaarden. Cliënten die kiezen voor dit tarief profiteren van een gratis opzegtermijn ( tot 7 dagen voor aankomst). De gemaakte reservatie blijft tijdelijk tot 10 dagen voor het inchecken. op dat moment wordt een e-mail gegenereerd om de online controle uit te voeren. Nadat de e-mail verstuurd is, heeft de klant 3 dagen om de betaling uit te voeren. Indien de cliënt de betaling niet binnen de gestelde termijn betaald, wordt de reservering geannuleerd. De cliënt wordt naar behoren geïnformeerd over alle procedures via de conactkanalen op het boekingsplatform

Het Last Minute tarief is ook beschikbaar 3 dagen voor de check-in datum en moet volledig betaald worden op het moment van de boeking. 

Accomodatie reservaties voor het hoogseizoen en de speciale periodes zijn onderworpen aan een minimumverblijf van 3 nachten, afgezien van uitzonderingendie naar behoren zijn aangegeven op het boekingsplatform.

Promotievoorwaarden/kortingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en zijn niet overdraagbaar aan eenderde partij. Om van bepaalde promoties/ kortingen te genieten, wordt de cliënt verzocht een promotiecode in te voeren.Promoties kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Op onze website bieden wij de beste prijsgarantie. Dit betekent dat als u onze goedkoopste accomodatie op een andere website heeft gevonden, we de prijs zullen matchen. Om de prijs te evenaren, moet de reservering voor dezelfde acommodatie en hetzelfde type verblijf zijn voor dezelfde in-en uitcheckdatum en dezelfde voorwaarden en annuleringsbeleid hebben. Daarom moet u ons de link naar de aanbiedingen met de beste prijs voorzien en deze moet online beschikbaar zijn wanneer we deze controleren.

Voor boekingen van een verblijf geldt het maximum tarief, afhankelijk van het aantal beschikbare bedden.

In het verblijf moet de voorkeur voor het bed worden aangegeven (twee éénpersoonsbedden of één tweepersoonsbed) en daar zal op basis van beschikbaar rekening mee worden gehouden. Dit en andere speciale verzoeken moeten tijdens het boekingsproces worden gedaan. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Alle verblijven zijn uitgerust met keukengerei. Babybedden zijn optioneel en dienen bij het boekingsproces te worden aangevraagd (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Handoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen. De bedden zijn al opgemaakt bij het inchecken.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zijn contactgegevens correct in te vullen en bij te werken in het boekingsplatform.

Voor uw veiligheid willen we u informeren dat dit onze officiële website is: https://ohairesorts.com/conil/. De communicatie over uw reservering gebeurd via een van de volgende e-mails: noreplay.conil@ohairesorts.com, booking.conil@ohairesorts.com, info.conil@ohairesorts.com of newsletter.conil@ohairesorts.com

Al onze pagina’s gebruiken de veilige HTTP (HTTPS), met respect voor beveiligingsprincipes zoals vertrouwelijkheid, integriteit en authenticatie. Als u vragen hebt over de beveiliging en bescherming van uw persoonlijke data, neem dan contact met ons op. Kijk voor meer informatie in ons privacy beleid.

 

Annuleringsvoorwaarden

Voor boekingen gemaakt met de Last minute en Gedeeltelijk terugbetaalbaar wordt de vooruitbetaling niet gerestitutioneerd in geval van annulering of het niet komen opdagen.  Met het Standard-tarief kan je tot 7 dagen voor aankomst de datum veranderen. Het Super Flexibel-tarief geeft je meer flexibiliteit en voor maar 49€ extra krijg je nog meer zekerheid met een annuleringsverzekering,

Het Super Flexibele Tarief heeft een gratis annuleringsperiode tot 7 dagen voor de reservering. Na deze periode bedragen de annuleringskosten 50% van de totale reserveringswaarde. In geval van no-show, wordt de klant het totale bedrag bvan de boeking gefactureerd (100%).

Er wordt geen korting of restitutie gegeven voor late aankomst bij slecht weer of vroeg vertrek. Er is geen restitutie verschuldigd voor goederen en diensten die, hoewel ze aan de klant ter beschikking zijn gesteld, die niet willen gebruiken.

OHAI Conil en zijn leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de niet-nakoming of gebrekkige nakoming van hun verplichtingen bij het verlenen van de gecontracteerde diensten die worden toegeschreven aan daden of natuurverschijnselen/daden, arbeidsconflicten, overheidsdaden, of ongevallen.

Na bevestiging van de reservering zijn er geen uitwisselingen tussen tarieven en vooruitbetalingen en/of annuleringsvoorwaarden toegestaan. Daarom moet de klant tijdens het boekingsproces het tarief en de boekingsvoorwaarden kiezen die zijn aangepast aan de situatie waarin hij zich bevindt.

Voor een beter begrip van de verschillende tarieven volgt een overzichtstabel:

 

Toelating en verblijf

Inchecken: vanaf 4 uur s’middags. Uitchecken: tot 11 uur s’middags.

U dient ons te informeren indien u na 22.00 uur arriveert. In deze situatie behoudt OHAI Conil zich het recht voor om zijn wooneenheid na de aangegeven tijd te verhuren als ze niet van tevoren op de hoogte zijn gesteld.

Toegang tot OHAI Conil zal alleen worden toegestaan na de registratie bij de receptie. Alle gasten moeten hun identificatie laten zien en toelatingsformulieren invullen. Als u de online check-in heeft voltooid, moet iu dit aantonen op de daarvoor bestemde lijn.

Het totale bedrag van het verblijf moet worden betaald vóór het inchecken of tijdens het inchecken.

Schade of overmatig gebruik van apparatuur voor algemeen gebruik in accomodatie of in andere goederen worden in rekening gebracht aan de klant. 

In situaties van overboekingen of onvoorziene functionele onbeschikbaarheid van een bepaald verblijf, garandeert OHAI Conil de klanten verblijf in een eenheid van gelijke of hogere categorie zonder extra kosten voor de klant

In het geval van Caravanpakketten is het verboden voor de klant om het pakket, Zoals gedefinieërd door de receptie, te wijzigen. Deze wijziging kan alleen plaatsvinden op verzoek bij de receptie en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan (er zijn een aantal ruimtes die toegang verbieden). Voor hun toelating is het verplich om een vaccinatiebewijs (gezondheidsrapport) te overleggen dat tijdens het inchecken is geregulariseerd. Elk dier in het resort zonder toelating kan resulteren in uw uitzetting zonder enig recht op terugbetaling van het betaalde bedrag. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Honden die worden vermeld in een lijst met gevaarlijke rassen zijn verboden. Huisdieren moeten altijd gevergezeld worden door hun eigenaar en aangelijnd zijn.

Het gebruik van identificatiearmbanden in het Resort is verplicht om de veiligheid van gasten binnen de omheining te garanderen.

Klanten moeten voldoen aan de interne voorschriften van OHAI Conil. OHAI Conil is niet verantwoordelijk voor enige schade/verlies geleden door de klant als gevolg van de overtreding van de interne regels.

 

Minderjarigen

Door te boeken via https://ohairesorts.com/conil/ garandeert de klant te erkennen dat hij/zij wordt beschouwd als een volwassene volgens de jurisdictie van zijn/haar land. Ouders en wettelijke voogden zijn verantwoordelijk voor het betalen van eventuele schade die door de minderjarige is veroorzaakt.

Het is verboden om toegang te krijgen tot sportsfaciliteiten voor jongeren onder de 16 jaar zonder toezicht van een verantwoordelijke volwassene.