Gezinsactiviteiten

Joy in.
Kids out.

Ontdek meer

We gaan weer open op 23 februari

Ohai Nazaré: een resort midden in de natuur

Calm in.
Explore out.

We gaan weer open op 23 februari
Ontdek onze zwembaden

Peace in.
Swim out.

Ontdek meer

We gaan weer open op 23 februari
Geniet van surfen op de beste golven

Waves in.
Chill out.

We gaan weer open op 23 februari
Winter 2023

Herfstuitjes

Het is herfst en de perfecte tijd om een heerlijk uitje te plannen. Terwijl de bladeren van kleur veranderen en het weer afkoelt, kunnen we genieten van de schoonheid van de natuur.

De herfst is ideaal om te genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen in het bos, fietsen of gewoon van een ontspannen moment met een boek op een bungalowterras.

OHAI NAZARÉ

Ontdek onze faciliteiten

In OHAI Nazaré beschikken we over de faciliteiten die u maximaal comfort bieden tijdens uw verblijf. Ons doel is om u te laten genieten van uw verblijf, zodat u kunt uitrusten en momenten van ontspanning ervaart.

Een resort dat zich in het hart van Nazaré bevindt, met eindeloze mogelijkheden en activiteiten om u onvergetelijk verblijf te bezorgen. Geniet van de natuur in Nazaré.

ZIE FACILITEITEN
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones
Instalaciones

De voordelen van rechtstreeks bij ons boeken

Beste minimumprijsgarantie

Als u een lagere prijs vindt voor een van onze accommodaties, dan zullen wij deze aanpassen.

Fleksibilitet med hensyn til at ændre datoer og betale i rater

Problemfri booking. Ved at booke direkte kan du vælge den pris, der passer bedst til din situation. Vi tilbyder priser med gratis afbestilling, mulighed for at ændre datoer og endda mulighed for at betale i nemme afdrag.

Klantenservice

Heb je vragen over je boeking, wil je aanpassingen maken, informatie annuleren of wijzigen, betaalmethoden wijzigen of een speciaal verzoek indienen? Als je rechtstreeks boekt, worden deze wijzigingen afgehandeld zonder gedoe of tussenpersonen.

Late check out

Profiteer van het verlengen van uw vertrek uit Ohai Resorts in het midden- en laagseizoen. *Lage beschikbaarheid.

Fuldpension og halvpension

Ved at reservere via vores websted har du mulighed for at tilføje måltider til din reservation. Du kan tilføje morgenmad, halvpension eller helpension.

Early Check in

In het midden- en laagseizoen kunt u inchecken vanaf 14 uur (afhankelijk van beschikbaarheid).

Animatie voor kinderen

Plezier en natuur

In OHAI Nazaré vindt u het ideale vermaak en plezier voor kinderen van alle leeftijden. Een eindeloos aantal activiteiten om hun fantasie de vrije loop te laten en hun leren te stimuleren. Waar wacht u nog op om ze de beste vakantie ooit te bezorgen?

Ontdek alle speciale evenementen die u te wachten staan in OHAI Nazaré, thema-amusement voor het hele gezin in een natuurparadijs.

Animatie

Activiteiten

Animatie voor kinderen

Animatie voor kinderen

Bij OHAI Nazaré bieden we activiteiten en entertainment voor kinderen van alle leeftijden, niemand blijft buiten ons entertainmentprogramma voor kinderen!
MEER WETEN
Animatie voor volwassenen

Animatie voor volwassenen

Van shows tot dansworkshops. Bij OHAI Nazaré proberen we het beste entertainment te bieden, zodat uw verblijf altijd een herinnering is.
MEER WETEN
Surf Nazaré

Surf Nazaré

Het bord rust onder je arm. De geur van neopreen paste zich aan zijn lichaam aan en smolt in de zoute atmosfeer van de Atlantische Oceaan.
MEER WETEN