Ervaringen

Animatie het hele jaar door
Imagen Slider
Dolfijnsafari

in Nazaré

Kom meer te weten over het leven van dolfijnen in hun natuurlijke omgeving!

Op de safari naar de dolfijnen van Nazaré kunnen kinderen deze walvisachtigen, beroemd om hun sympathie en gracieuze sprongen, tijdens een gezinsboottocht bekijken.

Terwijl ze de schoonheid van de zee van Nazaré bewonderen, ontdekken de avonturiers met de steun van een hoog opgeleid team de rariteiten van het zeeleven aan de Portugese kust.

Neem de kinderen mee, een goede camera en veel bereidheid om de dolfijnen van dichtbij te fotograferen!

Garantie 10% op deze ervaring met uw OHAI-armband.  Voor groepen met een minimum van 6 personen.

Dolfijnsafari
North Canyon Experience

in Nazaré

Zwaai, zwaai, kijk naar de golf!

Door de North Canyon Experience kunt u naar de gigantische golven van Nazaré gaan en de sensatie van een echte professionele surfer voelen!

Wist u dat de Canyon van Nazaré verantwoordelijk is voor die golven? Deze onderwatercanyon is 227 km lang en 5000 m diep. Het is een van de grootste onderwaterkanonnen in Europa!

Ben je nieuwsgierig? Kom dan veel meer te weten met ons deskundig team, dat u helemaal zal begeleiden.

Voor groepen van minstens 4 personen.

North Canyon Experience
Ontdek duiken

na Nazaré

Verken de zeebodem als een echt waterdier!

Heb je ooit gedoken of ben je gewoon aan de oppervlakte gebleven om met een snorkel naar de vis en het koraal te kijken?

Beide modi hebben verschillende voorstellen. Echter, duiken – of duiken – is ideaal voor liefhebbers van de mysteries van de zee en een diepe verbondenheid met de natuur.

Het laat u toe om naast de vissen te zwemmen, het reliëf van de zee te observeren en de diepzee van Nazaré te verkennen op een unieke en gedenkwaardige manier.

De scuba geeft je autonomie en zekerheid om onder water te kunnen ademen. Maak je geen zorgen: de uitrusting wordt geleverd door het team.

Van u verwachten we een goed humeur en avontuurlijke geest!

Voor minimaal 2 personen.

Ontdek duiken