Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor Covid-19

Geniet van al onze faciliteiten zonder extra kosten.

Imagen Slider

Massage

Icono
Massage

Ontspannen in tijden van stress is geen voorrecht, het is een noodzaak.

Aangezien u een paar dagen doorbrengt in een omgeving die zo natuurlijk is als die van OHAI Nazaré, wat dacht u dan van een paar minuten diepe ontspanning?

Nodig iemand uit om samen met u te genieten van deze momenten van rust en te profiteren van een verbetering van uw humeur en goed humeur.

Massage
Ontspanningsmassages
Ontspanningsmassages

in Nazaré

Zit u in de telewerkmodus en voelt u al rugpijn door de constante slechte positie in de stoel?

Traint u heel vaak in de sportschool en heeft u uw benen niet de zorg gegeven die ze verdienen?

Bij OHAI Nazaré kunt u genieten van massages gemaakt door attente professionals, die u helpen uw geest en lichaam te herstellen.

Om er zeker van te zijn dat u tijdens uw verblijf wordt verzorgd, vraagt u onze collega’s aan de receptie om een tijd voor u in te plannen zodra u incheckt.

Kuuroord
Kuuroord

in Nazaré

Om uw dagen bij OHAI Nazaré nog ontspannender te maken, kunt u genieten van ons overdekte en verwarmde zwembad: een authentiek kuuroord in het hart van Pinhal de Leiria.

Wist u dat baden met warm water helpt om de spieren te ontspannen en een gevoel van welzijn en rust geeft?

Bovendien, in een omgeving die zo natuurlijk is als de onze, worden uw rustdagen compleet door de voordelen van een massage te combineren met een warm waterbad.

Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom in dit zwembad en het beste: gasten hoeven niet extra te betalen om er gebruik van te maken.

OHAI is daarom een perfecte plek voor het gezin. Kinderen hebben plezier in het waterpark en de speeltuin, en in de tussentijd krijgen hun ouders weer energie om weer aan het werk te gaan.

Geniet van de wellness- en ontspanningsbehandelingen die u alleen in Nazaré kunt vinden.

Er is een Paradijs in Nazaré. Ontdek het.