Massages

Imagen Slider
MASSAGES

Ohai Nazaré werkt samen met het Atelier voor Integrale Geneeskunde, zodat u in onze ruimten de holistische kwaliteiten kunt vinden die uw evenwicht en uw absolute welzijn bevorderen.

MASSAGES
SOORTEN MASSAGES

Welkomstmassage (60min – 90 min)

Welkomstmassage met de signatuur van de studio, massage van de rug of de gehele rug met uitlijning van de chakra’s met kristallen op de voorkant van het lichaam waar een warme helende aardepasta wordt aangebracht om de spieren te ontspannen, algemene massagetechnieken gevolgd door een ontspannende massage met natuurlijke oliën.

Functionele Revalidatie Massage | Pijntherapie (60 min)

De kenmerkende massage van de studio wordt uitgevoerd op de pijnplaats van de cliënt, met gebruikmaking van warme genezende klei en andere therapieën die nodig zijn voor revalidatie, zoals Tens, vacuümtherapie, enz.

Dit wordt gevolgd door een reeks manipulatietechnieken die bedoeld zijn om de genezing te bevorderen en het spierweefsel te verstevigen.

SOORTEN MASSAGES
SOORTEN MASSAGES

Anti-stress massage (60min – 90min)

Thermale algen worden langs de wervelkolom geplaatst en verlichten pijn en spierspanning door hun ontstekingsremmende en ontspannende werking. De massage wordt uitgevoerd op de rug of de gehele rug, waarbij de chakra’s op één lijn worden gebracht met de kristallen aan de voorkant van het lichaam.

Deze behandeling is ideaal voor stressvolle alledaagse situaties.

Lymfedrainage beenmassage (60 min)

Dit is een massagetechniek die erop gericht is het lymfestelsel – een complex netwerk van vaten die vloeistoffen door het lichaam vervoeren – sneller te laten werken. De techniek is handmatig.

De voordelen van de methode zijn de vermindering van vochtophoping, de activering van de bloedsomloop, de bestrijding van cellulitis en zelfs de ontspanning van het lichaam.

SOORTEN MASSAGES