Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor Covid-19

Geniet van al onze faciliteiten zonder extra kosten.

Imagen Slider

Paardrijden

Icono
Paardrijden

in Nazaré

Kijk in de ogen van het paard, leg je hand op de rug, steun je voet op de stijgbeugel en maak je klaar: de rit begint.

Paardrijden is niet alleen een uitstekende activiteit voor de gezondheid, maar het brengt je ook dichter bij de natuur en oefent respect voor de dieren uit.

Het is nog beter om te rijden in een omgeving vol met natuurlijke en diverse schoonheden, zoals Nazaré.

Wat dacht u ervan om één van uw dagen bij OHAI Nazaré te boeken voor een ritje te paard?

Paardrijden
Rijden aan zee
Rijden aan zee

in Nazaré

De rand van het strand van Nazaré is kilometers lang en is daarom de ideale ruimte voor het beoefenen van verschillende activiteiten, zowel in het water als op het land.

Op deze dag van paardrijden geniet u van 10 tot 17 uur van onvergetelijke momenten van diepgaand contact met de natuur van Nazaré en met deze paarden die een bijzondere band hebben met onze geschiedenis.

Tijdens de paardrijles heeft u alle hulp van onze ruiterbegeleiders om de basis van het paardrijden te leren. Het is een aanbevolen ervaring voor alle mensen, van professionals tot amateurs.

Vervolgens nodigen wij u uit voor een ritje met paard en wagen tussen of Rio Alcoa en Praia do Sul.

De Alcoa rivier is ongeveer 12 km lang. Het is geboren boven Chiqueda, in de gemeente Alcobaça, en mondt uit in Praia do Sul.

Aan de andere kant is de wagen al enkele tientallen jaren een veelgebruikt transportmiddel, zodat u zich in een tijdmachine kunt voelen!

Bovendien is dit landschap rustig en omgeven door vegetatie, perfect voor een ontspannende wandeling.

Het ligt zeer dicht bij de haven van Nazaré, een uitstekend alternatief voor de meer toeristische gebieden van dit vissersdorp.

Portugese Picknick
Portugese Picknick

in Nazaré

Wat dacht je ervan om die dag nog smaakvoller te maken met een Portugese picknick?

Geniet van een snack met de beste culinaire opties in Portugal: bloedworst, kazen, koekjes en andere typische gerechten van onze gastronomie.

Het is het ideale moment om met het team te praten, meer te leren over de voordelen van het rijden en de realiteit van deze sport in Nazaré.

Dan gaat iedereen een wandeling maken langs de zee. Probeer het zand onder je voeten te voelen en de zee je haar te raken. Deel met je paard die momenten van diep contact met de natuur.

Om deze gedenkwaardige ervaring af te sluiten, trekt u uw meest comfortabele kleren aan en maakt u zich klaar voor een fotosessie bij zonsondergang.

We willen dat je de beste gegevens van die onvergetelijke dag bijhoudt met de mensen van wie je houdt.

Wie gaat er met je mee in deze paardenwereld?

Voor groepen van minstens 6 personen.