4×4 route

Animatie het hele jaar door
Imagen Slider
Zeer radicale 4x4-ervaring

4x4

De 4X4-route door Nazaré stelt u in staat om deze regio op een originele en adrenalinevolle manier te leren kennen! Het comfort van de airconditioning maakt plaats voor de wind in de haren. De stilte van een nieuwe auto maakt plaats voor het geluid van de krachtige motor.

Het roept familie en vrienden op en opent Nazaré via jeep-paden die alleen toegankelijk zijn. Zullen we beginnen?

Zeer radicale 4x4-ervaring
Ruta 4X4

van Nazaré tot São Martinho do Porto

Jeepritten zijn erg populair in kustgebieden, waar het contact tussen de auto en het zand, toegevoegd aan de hoge snelheid, adrenaline geeft aan de reizigers.

De route tussen Nazaré en São Martinho do Porto is ongeveer 13 km vol ongelooflijke landschappen. Niets beters dan de schoonheid van de zee en het plaatselijke bos te bewonderen tijdens een wandeling die u een groter contact met de natuur biedt: de zee, de hoogtes van het zand, het lawaai van de golven en de pinakleurige zon.

Maar niet alleen zand en hout wordt deze wandeling gemaakt. De 4X4 Nazaré-route laat u toe om andere schoonheden van dit vissersdorp te ontdekken: namelijk deze gebouwd en vol geschiedenis.

Het is tenslotte drie en een half uur op vier wielen en je kunt er het beste van maken. Het ideale programma als u de bezienswaardigheden op een andere manier wilt leren kennen, of als u echt houdt van het contact met de onverharde weg en het strand.

Deze tour is perfect voor iedereen die van spanning en adrenaline houdt. En niets beter dan leven met je vrienden, toch?

Ruta 4X4
Ken je de bezienswaardigheden

Nazaré

Onder begeleiding van hoogopgeleide gidsen kunt u kennismaken met enkele bezienswaardigheden in de regio, de belangrijkste toeristische plekken en krijgt u een context over de lokale geschiedenis.

Ontdek het beste van Portugal door deze actieve toeristische activiteit en door de handen van degenen die ons land als geen ander kennen!

De 4X4 route in Nazaré is voor minimaal 2 personen, maar wat echt goed voelt is om alle jongens bij elkaar te krijgen!

Immers, niets is beter dan de goede momenten in ons resort, met de zwembaden, de gemeenschappelijke ruimtes en het kuuroord, te combineren met de spannende en snelle ontginning van de regio!

Geniet van uw dagen in ons Paradijs om een radicale ervaring te beleven in Nazaré en leer de natuur en toeristische plekken op een unieke manier kennen.

Versnellen, want je volgende avontuur begint net!

Ken je de bezienswaardigheden