Duiken

Imagen Slider

Duiken in het zwembad

Duiken is een ideale activiteit voor mensen van alle leeftijden, ook voor degenen die helemaal geen ervaring hebben. Daarom bieden we duiken in het zwembad aan als een perfecte introductie tot de wereld van het duiken.

De ervaring duurt 40 minuten en is inclusief volledige uitrusting voor € 60. Bovendien zullen onze gecertificeerde instructeurs je begeleiden en hun kennis van het onderwaterleven met je delen voor een onvergetelijke ervaring.

Dubbele duik

Voor de meer avontuurlijke duikers biedt Ohai Nazaré de spannende ervaring van de dubbele duik.

Ontdek de “In & Out OHAI” in samenwerking met Water Fun. Ideaal voor de meer avontuurlijke duikers. Een dubbele duik van 2 uur waarvan 1 uur in onze zwembaden om alvast te wennen aan het duiken en één uur duikervaring in de open zee. De prijs bedraagt 150 €, inclusief alle uitrustingsaccessoires: duikpak, zuurstoffles, zwembril, flippers, veiligheidsvest, etc.

Dus of je nu de wereld van het duiken wilt betreden of op zoek bent naar een spannend onderwateravontuur, aarzel dan niet met ons mee te gaan om de fascinerende onderwaterwereld van dit prachtige gebied aan de Portugese kust te verkennen. We wachten op je onder zee!