Surf Nazaré

Animatie het hele jaar door
Imagen Slider
DE MAGIE VAN SURF

Surfen in Nazaré

Het bord onder je arm geklemd. De geur van het neopreen dat strak om je lichaam zit en zich mengt met de zilte atmosfeer van de Atlantische Oceaan. De zon die hoog aan de hemel staat en de onophoudelijk aanrollende golven die schreeuwen om getemd te worden. Dat is de magie van surfen, de passie voor de zee – in één woord, Nazaré.

DE MAGIE VAN SURF
DE BESTE OMGEVINGEN

Nazaré en surfen, een onlosmakelijke verbond

Nazaré wordt door surfers uit de hele wereld aangemerkt als één van de beste gebieden om te surfen. Als deze sport je hart sneller doet kloppen, is deze plek jouw nieuwe maritieme paradijs.

De uitgestrekte gouden zandstranden bieden gelegenheid voor surfers van elk niveau. Je vindt er ongelofelijk hoge golven, die een echte uitdaging voor de meest geoefende surfers zijn en zones waar de branding stukken rustiger is, perfect voor het verfijnen van je stijl of om je surfplank te leren beheersen.

Het onlosmakelijke verbond tussen Nazaré en het surfen, is door topprestaties van de beste surfprofessionals de laatste jaren alleen maar sterker geworden.

DE BESTE OMGEVINGEN
REUZE GOLVEN

Nazaré en surfen, een onafscheidelijke band

In het jaar 2011, pakte de op Hawaii geboren surfer Garrett McNamara een golf die een geregistreerde hoogte had van 23,8 meter. Carlos Bure overtrof het record en surfte bijna de hemel in, op de rug van een golf die hoger was dan 30 meter, de hoogste uit de geschiedenis die ooit officieel werd opgetekend.

Rodrigo Koxa, Andrew Cotton, Justine Dupont… Enkele van de vele surfers die zich elk jaar weer richting de kust en stranden van Nazaré begeven, om te genieten van de swell die ontstaat door de unieke onderzeese canyon die zich voor de vuurtoren van Praia do Norte bevindt.

REUZE GOLVEN
SURF SCHOOL NAZARÉ

Surfles in Nazaré

Of je nu al jarenlang gepassioneerd beoefenaar bent van het surfen, of als je interesse hebt om gewoon eens kennis te maken met deze magnifieke sport en de charmes voor jezelf te ontdekken, dan is Nazaré de beste plek om er helemaal voor te gaan, vooral omdat je optimaal kunt genietenvan een onvergetelijke vakantie in OHAI Nazaré, op steenworp afstand van Praia do Norte, dat precies vanwege de aanwezigheid van gigantische golven, wereldwijd tot één van de absolute topstranden wordt gerekend. Het is één groot spektakel!

Maar als je geen professional bent, of als je zelfs nog nooit hebt gesurft, is Nazaré ook ideaal voor jou. Het nabijgelegen Praia de Nazaré of het Praia das Paredes da Vitória, bieden ervaringen voor iedereen en de branding is er perfect om het surfen onder de knie te krijgen.

Tijdens je vakantie in OHAI Nazaré kun je gebruikmaken van onze service voor surfles in Nazaré, die we aanbieden in samenwerking met de surfscholen die op enkele meters van ons resort liggen, met mogelijkheden voor alle niveaus en voor alle leeftijden.

De kust van Nazaré is de ideale plek om te leren surfen. De beste manier om te beginnen is je laten omringen door de golven van de zee en te ontdekken hoe je gebruik kunt maken van haar openingen, haar toppen kunt beklimmen… en dan, na flinke oefening en inzet, lukt het je opeens om een tube te berijden.

SURF SCHOOL NAZARÉ