Watersporten

Animatie het hele jaar door
Imagen Slider
De zee is de perfecte

plek om te sporten

De zee is de perfecte plek om te sporten. Het zweet van het lichaam wordt gemengd met zout water. U kunt de schoonheid van de natuur bewonderen tijdens het sporten, waardoor u zich nog meer levendig voelt. Geniet van de magie van de sport en het natuurlijke spektakel van dit charmante dorp. Het is Nazaré.

De zee is de perfecte
Straalski

in Nazaré

Het bereiken van hoge snelheden en het maken van radicale manoeuvres over het water. Met jetskiën, of waterskiën, kunt u snel een paar hoeken van de zee vrijmaken die u met grotere boten niet zou kunnen bereiken.

Het is een van de snelste watersporten en vraagt daarom meer aandacht van de renners. Ben je klaar om met verantwoordelijkheidsgevoel van dit avontuur te genieten?

Wat dacht u van het huren van een jetski en het meenemen van een speciaal iemand op deze tour? Met de OHAI-armband krijgt u 10% korting op jetskihuur voor periodes tussen 30 en 60 minuten.

Ontdek de kust van Nazaré op een andere manier!

Straalski
Vliegplank en wakeboard Vlieg

over de wateren van Nazaré

Pak de veiligheidskabel en kijk uit: uw vlucht over het water begint nu! De vliegplank hangt u op slechts enkele meters afstand met het stromende water onder uw voeten. Een uitrusting die de “Back to the Future”-franchise waardig is!

Breng twee metgezellen mee en ontdek samen wat het nieuwe succes onder de wateractiviteiten is! U kunt tussen 15 en 60 minuten blijven en genieten van elke seconde van deze dag die voor altijd in uw geheugen zal blijven.

Maar als je van radicale manoeuvres houdt zonder veel hoogte, is het wakeboard perfect voor je. Hoge avonturen en veel snelheid! Het is 30 minuten adrenaline en fysieke inspanning. Het voordeel is dat je ’s nachts altijd de rest krijgt die je verdient in ons Resort, toch?

Vliegplank en wakeboard Vlieg
Drijvende en peddelboeien

in Nazaré

Stel je voor dat je de dag voor het spelen in ons waterpark doorbrengt met je kinderen en nu wil je een stiller contact met de zee.

U kunt tot drie personen meer meenemen en samen genieten van het comfort van het liggen op een bananendrijver op tientallen meters van het zand. Een klein uitje omringd door de zee heeft nog nooit zo goed gesmaakt!

Een andere ontspannende optie is om te genieten van de sport die een succes is onder beroemdheden: de stand up paddle!

Alleen jij, je board en een peddel die honderden meters van de zee af varen. Of misschien wilt u uw meer avontuurlijke vrienden uitnodigen voor een andere rit? Je weet al dat je met gematigde inspanning en veel natuur om je heen een onberispelijk uitzicht hebt.

Geniet van deze tour die tussen de 15 en 60 minuten kan duren. En verzamel tijdloze herinneringen. Het is Nazaré.

Drijvende en peddelboeien