Wellness en mindfulness

Workshops mindfulness

Atelier van emoties

Imagen actividad
23 maart, 11 uur, 90 minuten
OHAI Resort,Dasos Bar
Hoe te reserveren: Bij onze receptie/Experience Hub. Leeftijden: 6 tot 10
10€
De Emoties Workshop is een didactische en interactieve workshop waarin kinderen leren over hun eigen emoties en die van anderen. Door middel van een reeks spelletjes en activiteiten richten we ons op de identificatie en het beheer van emoties, zelfvertrouwen en relaties en communicatie met anderen. De workshop emoties is een leuke manier om meer te leren over onszelf en de mensen om ons heen.

Calm Wave - Mindfulness voor het hele gezin

Imagen actividad
60 minuten (volgende datum: 8 juni 2024 om 15u)
OHAI Resort, BistrOhai
Hoe reserveren? Bij onze receptie/Experience Hub. Leeftijden: vanaf 5 jaar
6€/persoon
Een workshop met verschillende uitdagingen die aandacht voor het huidige moment bevorderen door middel van familiespelletjes en informele oefeningen die in het dagelijks leven kunnen worden toegepast. Elk gezin ontvangt een stapel mindfulnessactiviteiten om dagelijks van te genieten.

Mindfulness Stappenplan

Imagen actividad
50 minuten (datum nog te bepalen)
OHAI Resort, Dasos Bar
Hoe reserveren: Bij onze receptie/Experience Hub. Minimum leeftijd: 18
10€
De mindfulness route is ontworpen om praktische mindfulness technieken te introduceren die in het dagelijks leven kunnen worden toegepast. De ervaring begint met een korte uitleg over mindfulness en gaat verder met de introductie van verschillende technieken binnen en buiten de ruimte (waaronder een schilderactiviteit en een voedselgerelateerde activiteit).

Massages en therapieën

7 energieën massage (volledige lichaams- of rugmassage)

Imagen actividad
60 of 90 minuten
Dag en tijd: Elke dag tussen 10.00 en 19.00 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
Hoe reserveren: Bij onze receptie/Experience Hub. Minimumleeftijd: 15 jaar en ouder (tussen 15 en 18 jaar is een door een ouder of voogd ondertekend toestemmingsformulier vereist)
55€ of 90€ (afhankelijk van duur)
De 7 Energies Massage is een energetische massage die gericht is op de 7 elementen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde (Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal, Lichaam en Ziel) met als doel het fysieke en emotionele welzijn te verbeteren. De gedeeltelijke rugmassage waarbij geneeskrachtige klei hotpacks worden aangebracht voor spierontspanning en algemene ontspanningsmassagetechnieken met essentiële oliën. De totale rugmassage met uitlijning van de chakra's met kristallen aan de voorkant van het lichaam, met een infraroodmatras en acupunctuurpunten op de rug.

Acupunctuur

Imagen actividad
60 minuten
Dag en tijd: Elke dag tussen 10.00 en 19.00 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
Hoe reserveren: Bij onze receptie/Experience Hub. Minimum leeftijd: Vanaf 15 jaar (tussen 15 en 18 is een toestemmingsformulier ondertekend door een ouder of voogd vereist)
55 €
Beschrijving van acupunctuur: Acupunctuur is een oude praktijk van de Chinese geneeskunde die bestaat uit het inbrengen van fijne naalden in punten op het lichaam, bekend als meridianen of acupunctuurpunten, die vitale energie door het hele lichaam vervoeren, "Qi". Acupunctuur brengt de energiestroom in evenwicht en verlicht pijn en andere symptomen door deze acupunctuurpunten te stimuleren. Voordelen van acupunctuur: Vermindering van stress en angst, Pijnverlichting, Verbetering van de slaapkwaliteit, Behandeling van spijsverteringsstoornissen, Verlichting van symptomen van chronische ziekten, enz.