Mindfulness-workshops

Imagen Slider

Workshop omgaan met je gevoelens

De Workshop omgaan met je gevoelens is een interactieve ervaring gericht op kinderen van 6 tot 10 jaar. Door middel van spelletjes en activiteiten worden emotionele identificatie en zelfbeheersing, zelfrespect, omgang met anderen en communicatie behandeld. De workshop duurt 90 minuten en heeft een prijs van 10€. Alle benodigde materialen voor deze workshop zijn inbegrepen.

Workshops voor tieners

De pubertijd is een tijd van grote veranderingen, waarin sociale en studiegerelateerde druk hoge stressniveaus en zelfs angsten kan veroorzaken. Deze workshop is gericht op tieners tussen de 14 en 18 jaar en bedoeld om het bewustzijn over ons psychologisch en emotioneel functioneren te vergroten, met als doel het psychologisch welzijn te bevorderen. De workshop duurt 75 minuten en heeft een prijs van € 10. Alle benodigde materialen voor deze workshop zijn inbegrepen.

Mindfulness-cursus

De Mindfulness-cursus is vormgegeven met het doel om praktische mindfulness-technieken aan te leren die in het dagelijks leven kunnen worden toegepast. Er wordt aandacht besteed aan schildertechnieken en er is een voedselgerelateerde activiteit. De minimumleeftijd voor deelname aan de cursus is 18 jaar. Deze cursus duurt 50 minuten en kost € 10, inclusief alle benodigde materialen.