Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor Covid-19

Geniet van al onze faciliteiten zonder extra kosten.

Imagen Slider

Winkel

Icono
ESSENTIËLE PRODUCTEN

Onze winkel

In veel gevallen gaan we op reis en willen we het liefste zelf kunnen koken, en daarom gaan we op zoek naar verblijfopties die van een keuken zijn voorzien, en dus pakken we de kookspullen en levensmiddelen in die we tijdens ons verblijf nodig zullen hebben. Vaak moeten we er goed over nadenken of we het zonder bepaalde levensmiddelen of producten kunnen doen vanwege ruimtegebrek of een grote hoeveelheid bagage.

Daarbij zoeken we het liefst een plek in de buurt van supermarkten of een plaatselijke markt zodat we niet al te ver hoeven te reizen.

In OHAI Nazaré weten we precies wat dat betekent en daarom hebben we onze Bungalows en appartementen ingericht met een keuken, zodat u zelf uw favoriete gerechten kunt bereiden.

Daarnaast weten we ook dat onze gasten wellicht wat voedsel of ingrediënten bij de hand moeten hebben zonder ver te willen reizen, daarom hebben we onze kleine eigen winkel in OHAI Nazaré, die de basisproducten zoals: Brood, eieren….. . Ook zijn er twee grote supermarkten in de buurt van OHAI Nazaré. Slechts 2 minuten met de auto: Continentaal & Lidl.

De dagelijkse boodschappen zijn zo voor iedereen onder handbereik. Dus u hoeft niet bang te zijn dat u iets vergeet, uw bagage is lichter en uw zorgen stukken minder, alles met het oog op uw comfort.

Breng een bezoekje aan onze winkel!

ESSENTIËLE PRODUCTEN