Cabecera sobre nosotros

Over ons

Een zee van mogelijkheden gelegen in Nazareth

OHAI Nazaré is de plek waar u een onvergetelijke ervaring beleeft. Middenin het grootste ecologische reservaat van dennenbossen op het Iberisch schiereiland, ligt een verborgen natuurlijk toevluchtsoord van meer dan 8 hectare.

OHAI Nazaré biedt de ideale combinatie van comfort en natuur en is gelegen in Leira. Met een ligging op slechts 2 km van het traditionele vissersdorpje Nazaré, wordt het omgeven door de natuur en één van de mooiste stranden langs de kust van Portugal.

Resort

Clubdorp

Gelegen in nabijheid van één van de meest spectaculaire stranden van Nazaré en Portugal. Het OHAI Nazaré ligt in het uitgestrekte bosgebied van het Nationale Park van Leiria, op loopafstand van het centrum van het dorp. Het is een unieke plek waar het beste van beide werelden wordt gecombineerd.

Het OHAI Nazaré heeft een uitgebreid dienstenaanbod dat ervoor zorgt dat u van uw intens verlangde rust zult genieten. Met eindeloze entertainment- en ontspanningsmogelijkheden, zorgt ons Resort ervoor dat u bij al uw activiteiten de gewenste rust of veel plezier ervaart. Als u op zoek bent naar ontspanning na een lange dag surfen of een uitgebreide wandeling door Moeder Natuur, dan is ons Resort precies wat u zoekt.

Conil

NaturPark

Uw zoektocht heeft u naar deze plek geleid. In NaturPark hebben we altijd een plekje voor u, waar u ook maar naar op zoek bent. We houden van genieten van de natuur in zijn meest pure vorm. De fietspaden zijn een verrukking voor fietsers en skaters. De wegen zijn speciaal voor wandelaars ontworpen en ideaal voor lange wandelingen.

De rust die uitgaat van de paarden die langs de branding draven. Te midden van een van de grootste behouden gebleven dennenbossen van Europa, bieden we u een unieke ervaring. Of u nu voor kiest of met de caravan komt, het NaturPark van OHAI Nazaré is een plek waar u een heel bijzonder gevoel zult ervaren.

actividades

Strandappartementen in Nazaré

De strandappartementen in Nazaré bevinden zich op verschillende locaties in het hart van het dorpje zelf en allemaal op steenworp afstand van één van de meest emblematische stranden van het Portugese Atlantische kust. We weten dat iedereen op zoek is naar unieke ervaringen. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan opties, zodat u kunt genieten van alle mogelijkheden die de omgeving van dit historische dorp u biedt.