Cabecera sobre nosotros

Over ons

Een zee van mogelijkheden gelegen in Nazareth

OHAI Nazaré is de plek waar u een onvergetelijke ervaring beleeft. Middenin het grootste ecologische reservaat van dennenbossen op het Iberisch schiereiland, ligt een verborgen natuurlijk toevluchtsoord van meer dan 8 hectare.

OHAI Nazaré biedt de ideale combinatie van comfort en natuur en is gelegen in Leira. Met een ligging op slechts 2 km van het traditionele vissersdorpje Nazaré, wordt het omgeven door de natuur en één van de mooiste stranden langs de kust van Portugal.

Clubdorp

Gelegen in nabijheid van één van de meest spectaculaire stranden van Nazaré en Portugal. Het OHAI Nazaré ligt in het uitgestrekte bosgebied van het Nationale Park van Leiria, op loopafstand van het centrum van het dorp. Het is een unieke plek waar het beste van beide werelden wordt gecombineerd.

Het OHAI Nazaré heeft een uitgebreid dienstenaanbod dat ervoor zorgt dat u van uw intens verlangde rust zult genieten. Met eindeloze entertainment- en ontspanningsmogelijkheden, zorgt ons Resort ervoor dat u bij al uw activiteiten de gewenste rust of veel plezier ervaart. Als u op zoek bent naar ontspanning na een lange dag surfen of een uitgebreide wandeling door Moeder Natuur, dan is ons Resort precies wat u zoekt.

Resort

Geniet van de schoonheid van Nazaré

Meer dan 15 droomstranden baden in Nazaré. Lange zandstranden die door velen worden beschouwd als de beste stranden van Portugal zullen u laten genieten als nooit tevoren.

Geniet van de bezienswaardigheden in Nazaré. Ontdek de historische herinnering aan Nazaré en prachtige monumenten zoals het Círio de Nazaré, uitgeroepen tot UNESCO-erfgoed.

actividades

Pet friendly

Bij OHAI Nazaré kunt u genieten van uw vakantie met uw huisdier, wij hebben douches zodat u het meeste uit uw verblijf met hen kunt halen.

Alle huisdieren moeten een bijgewerkt paspoort en een paspoort hebben. Gevaarlijke hondenrassen zijn niet toegestaan. 

Pet Friendly
Resort

Natuur
Dat is ons ding.

Het is waar we ons comfortabel voelen, gelukkig. Compleet.
En daarom vindt u ons in de natuur.

Maar wacht eens even.

We houden van de natuur, dat is zeker. Maar we houden ook van veel andere dingen.

We houden bijvoorbeeld van sport. Bijna elke sport: zwemmen, fietsen, paddleballen, volleyballen, naar de sportschool gaan…

We eten ook graag goed. Maar goed ook: kwaliteitskeuken met verse producten en nabijheid.

En water… we houden erg van water. Het is gewoon iets heel typisch voor de natuur: zeeën, oceanen, meren, rivieren. Daarom vind je ons altijd in de buurt van water.

Wat we ook heel graag doen is tijd doorbrengen met de familie, en samen plezier maken: zwembaden, waterparken, kuuroorden, videospelletjes… En als ik zeg familie, reken ik natuurlijk ook huisdieren mee.

Hoewel we soms ook graag met het stel wegkomen. Of met een groep vrienden. Soms lopen we zelfs alleen weg, om te surfen of te wandelen.

Soms slapen we liever in een bungalow, en soms in onze eigen caravan. Of zelfs glamping, wat zo modieus is.

Wat? Het is hetzelfde voor jou, nietwaar?

Nou, stop met zoeken, want we zijn er al: Ohai, The Outdoor Resort.

Alle kwaliteit, faciliteiten en diensten die een resort biedt, maar dan wel midden in de natuur.

Waarom zou je iets opgeven?

We weten dat je een van ons bent.

We wachten op je.

Kaart OHAI Nazaré

DOWNLOAD KAART