Cabecera sobre nosotros

Over ons

Een zee van mogelijkheden gelegen in Nazareth

OHAI Nazaré is de plek waar u een onvergetelijke ervaring beleeft. Middenin het grootste ecologische reservaat van dennenbossen op het Iberisch schiereiland, ligt een verborgen natuurlijk toevluchtsoord van meer dan 8 hectare.

OHAI Nazaré biedt de ideale combinatie van comfort en natuur en is gelegen in Leira. Met een ligging op slechts 2 km van het traditionele vissersdorpje Nazaré, wordt het omgeven door de natuur en één van de mooiste stranden langs de kust van Portugal.

Resort

Clubdorp

Gelegen in nabijheid van één van de meest spectaculaire stranden van Nazaré en Portugal. Het OHAI Nazaré ligt in het uitgestrekte bosgebied van het Nationale Park van Leiria, op loopafstand van het centrum van het dorp. Het is een unieke plek waar het beste van beide werelden wordt gecombineerd.

Het OHAI Nazaré heeft een uitgebreid dienstenaanbod dat ervoor zorgt dat u van uw intens verlangde rust zult genieten. Met eindeloze entertainment- en ontspanningsmogelijkheden, zorgt ons Resort ervoor dat u bij al uw activiteiten de gewenste rust of veel plezier ervaart. Als u op zoek bent naar ontspanning na een lange dag surfen of een uitgebreide wandeling door Moeder Natuur, dan is ons Resort precies wat u zoekt.

Conil

NaturPark

Uw zoektocht heeft u naar deze plek geleid. In NaturPark hebben we altijd een plekje voor u, waar u ook maar naar op zoek bent. We houden van genieten van de natuur in zijn meest pure vorm. De fietspaden zijn een verrukking voor fietsers en skaters. De wegen zijn speciaal voor wandelaars ontworpen en ideaal voor lange wandelingen.

De rust die uitgaat van de paarden die langs de branding draven. Te midden van een van de grootste behouden gebleven dennenbossen van Europa, bieden we u een unieke ervaring. Of u nu voor kiest of met de caravan komt, het NaturPark van OHAI Nazaré is een plek waar u een heel bijzonder gevoel zult ervaren.

actividades

Geniet van de schoonheid van Nazaré

Meer dan 15 droomstranden baden in Nazaré. Lange zandstranden die door velen worden beschouwd als de beste stranden van Portugal zullen u laten genieten als nooit tevoren.

Geniet van de bezienswaardigheden in Nazaré. Ontdek de historische herinnering aan Nazaré en prachtige monumenten zoals het Círio de Nazaré, uitgeroepen tot UNESCO-erfgoed.

Pet Friendly

Pet friendly

Bij OHAI Nazaré kunt u genieten van uw vakantie met uw huisdier, we hebben douches en een Agilty-circuit zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf met uw huisdier.

Alle huisdieren moeten een bijgewerkt paspoort en een paspoort hebben. Gevaarlijke hondenrassen zijn niet toegestaan. 

Kaart OHAI Nazaré

DOWNLOAD KAART