Pet Friendly

Ohai Nazaré is een huisdiervriendelijk resort, omdat het faciliteiten en ruimte biedt waar dieren kunnen rondlopen en integreren in de natuur.

Welzijn van huisdieren

Neem uw huisdier mee op vakantie

Om uw reis naar ons huisdiervriendelijke hotel te plannen, raden wij u aan om uw reservering via onze website te maken.

Ons platform is eenvoudig en intuïtief, waarmee u kunt kiezen op welke dagen u wilt verblijven en welk type accommodatie u wilt.

Wanneer u reserveert, kunt u tot twee huisdieren per accommodatie toevoegen voor de prijs van 10€ per huisdier (taksen inbegrepen).

U kunt ook de Pet Kit toevoegen, waarbij uw huisdier wordt ontvangen met een kit bestaande uit een wasbaar dekentje, voederbakje en drinkbakje, zodat het comfortabel en vol vertrouwen is.

Boek uw accommodatie vandaag

Aankomst bij Ohai Nazareth

Bij het inchecken moet u zowel het inentingsbewijs als het chipnummer van uw huisdier tonen, om ieders veiligheid tijdens uw verblijf in Ohai Nazaré te garanderen. Gevaarlijke hondenrassen zijn niet toegestaan.

Bij het inchecken en tijdens uw verblijf kan uw huisdier aangelijnd door de groene en buitengebieden van het resort lopen, en ook bij hun baasje en op het terras van het restaurant overnachten.

Op sommige plaatsen vindt u ook een douche voor uw metgezel, waar u hem na een lange wandeling weer schoon achter kunt laten.

Uw harige vriend is welkom

Tijdens uw verblijf

Ohai Nazaré is een huisdiervriendelijk resort, omdat wij begrijpen dat het welzijn van het gezin ook het welzijn van de pootjes van het gezin inhoudt.

In ons resort willen we dat ze zich zo comfortabel voelen als thuis: in een volledig uitgeruste, zelfstandige accommodatie waar uw privacy gewaarborgd blijft en waar uw pootjes in de accommodatie kunnen blijven.

Maar we willen ook dat ze zich ondergedompeld voelen in de natuur door het geluid van bomen en vogels, het uitzicht op het strand en de zonsondergang en de kalmte van een plek die zo natuurlijk is dat zelfs uw pootjes ervan zullen houden.

Unieke ervaring

Ohai Nazaré Pet Friendly

Momenteel is de toegang tot de overdekte ruimten van het resort (fitnessruimte, lounge, overdekt restaurant) nog steeds niet toegestaan, evenmin als de toegang tot de zwembaden en de kinderspeelplaats.

In het gezelschap van uw huisdieren kunt u rondwandelen en de stad Nazaré leren kennen en de dag doorbrengen op Praia do Norte of Praia do Sul. Op beide stranden zijn huisdieren toegestaan. U kunt ook met de lift omhoog naar Sítio da Nazaré en in gezelschap van uw huisdier van het uitzicht genieten. Huisdieren zijn ook toegestaan in de lift. U kunt het dorp ook bezoeken met de Toeristische trein en de hele geschiedenis leren kennen. Huisdieren zijn toegestaan in de trein.