Veelgestelde vragen

Faciliteiten

Kan ik bezoekers ontvangen tijdens mijn verblijf?

Natuurlijk. Wij hebben tarieven voor mensen die u tijdens uw verblijf willen bezoeken. De individuele prijzen zijn 7,5 euro in het laagseizoen, 10,50 euro in het middenseizoen en 13,50 euro in het hoogseizoen. Het parkeren is bij de prijzen inbegrepen en baby’s tot 2 jaar betalen niet.

Kan ik op het terrein barbecueën?

Houtskoolbarbecues, vreugdevuren of vuur zijn verboden op straffe van uitsluiting van het Resort in geval van niet-naleving.

Zijn huisdieren toegestaan?

Bij OHAI zijn uw huisdieren op verzoek welkom. Bij het inchecken wordt u gevraagd om een geldig en bijgewerkt vaccinatiebulletin. Wij accepteren gewoonweg geen hondenrassen op de gevaarlijke rassenlijst. Er is een ruimte waar u zich kunt vermaken met uw huisdier en het in bad kunt doen. In het hoogseizoen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Huisdieren moeten altijd begeleid worden door hun eigenaar en aan de lijn.

Is er medische zorg?

Ja, we hebben een exclusieve ruimte voor eerste hulp.

Heeft het restaurant menu-opties die zijn aangepast aan mensen met een voedselallergie?

Ja, de DASOS restaurants hebben een buffet en a la carte service, waar u kunt kiezen voor vegetarische, veganistische of anti-allergische opties.

Moet u betalen voor het gebruik van de sport- en entertainmentruimtes?

Er zijn geen kosten aan verbonden. Geweldig, hè? Bij OHAI zijn al onze diensten beschikbaar voor klanten zonder extra kosten. De paddle tennisbanen (apparatuur inbegrepen), volleybalveld, multisportterrein, gymnasium, SPA en jacuzzi, waterpark, verwarmd buitenzwembad, speelzaal en nog veel meer.

Alleen voor bepaalde diensten wordt een borgsom van 20 euro gevraagd, die na levering van het materiaal wordt terugbetaald, tenzij de schade gedekt is en naar behoren is gefactureerd.

Is er animatie voor kinderen?

Ja, we hebben een animatieteam dat jong en oud vermaakt met uitstekende activiteiten, educatieve spelletjes en nog veel meer. Deze animatie is beschikbaar tijdens de Goede Week en van 23 juni tot 13 september.

Hebben de gebouwen een lift?

Nee, maar gebouwen met een gemeenschappelijke toegang zijn aangepast aan mensen met een beperkte mobiliteit. Voor accommodatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice en zij zullen u de meest geschikte aanbevelen.

Wat zijn de openingstijden?

Het Resort is 24 uur per dag geopend. Inchecken is vanaf 16:00 uur en uitchecken is tot 12:00 uur.

Worden groepen geaccepteerd?

Ja! En we hebben speciale voorwaarden voor groepen van meer dan 15 personen. Groepsreserveringen moeten worden aangevraagd via e-mail comercial.nazare@ohairesorts.com

Ontvangt u evenementen?

Ja! We hebben ruimte en speciale voorwaarden om zakelijke of privé-evenementen te ontvangen. Wilt u een speciale date met ons vieren? Schrijf ons op comercial.nazare@ohairesorts.com.

Accommodaties

Wie heeft de leiding over de schoonmaak?

Onze schoonmaakservice houdt uw accommodatie in orde voordat u incheckt en nadat u uitcheckt. Bij een verblijf van meer dan 5 nachten wisselen we het beddengoed en de handdoeken.

Zijn de accommodaties voorzien van keukengerei, badhanddoeken en beddengoed?

Alle accommodaties zijn voorzien van een volledig ingerichte kitchenette met keukengerei. Badhanddoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Zijn er kinderbedjes en extra bedden beschikbaar?

Ja, maar ze zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de ruimte van de accommodatie. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. In geen geval mag de maximale capaciteit van de accommodatie worden overschreden.

Is het mogelijk om de geboekte accommodatie direct te wijzigen?

Ja, maar verandering is afhankelijk van de beschikbaarheid en er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Heeft de accommodatie een wasmachine?

Nee, maar we hebben wel een wasserette beschikbaar voor OHAI-klanten.

Hebben de accommodaties internet en TV?

Alle accommodaties hebben internettoegang. We hebben gewoon geen TV bij de Glampings. De overige accommodaties hebben een televisie met ongeveer 100 kanalen.

 Moet ik badlakens voor het zwembad meenemen?

Ja, er zijn alleen badhanddoeken beschikbaar in de accommodaties.

Hoe laat moet ik uitchecken?

Het vertrek moet voor de middag plaatsvinden.

Moet ik een borgsom storten?

Bij de accommodatie (bungalows, glampings en appartementen) wordt u gevraagd om een

krediet als een vorm van zekerheid. Wij zullen dit nummer binnen 24 uur na uw vertrek verwijderen, met uitzondering van de aftrek voor de schadedekking, die naar behoren wordt gemotiveerd en gefactureerd.

Als u geen creditcard heeft, vragen wij een borg van 150 euro in contanten, die tot 30 minuten na uw vertrek wordt teruggestort, tenzij de schade wordt afgetrokken en naar behoren wordt gefactureerd.

Camping

Zijn er plaatsen voor campers en caravans?

Ja. We hebben de percelen voor tenten en caravans geïdentificeerd.

Moet ik op voorhand reserveren?

Ja, de percelen en accommodaties zijn snel uitverkocht, dus we raden u aan om op voorhand te reserveren – het duurt minder dan 5 minuten op onze website!

Is er elektriciteit en water?

Ja, alle percelen zijn goed uitgerust met toegangspunten voor elektriciteit en liggen dicht bij de toegang tot het drinkwater.

Kan ik mijn perceel kiezen?

Vanaf de receptie wijzen wij u een perceel toe op basis van uw voorkeuren en de hoeveelheid apparatuur die u heeft. U kunt het perceel niet wijzigen zonder toestemming van de receptie.

Wat voor elektrische aansluiting hebben de percelen?

De percelen hebben een aansluiting met een driefasige ingang met een maximale capaciteit van 10/16 ampère.

Is er een ruimte om het afval uit mijn camper te lossen?

Natuurlijk! In het resort is er een serviceplaats voor campers exclusief voor klanten.

Ik moet mijn kleren drogen, maar ik zie dat je geen kleren in de bomen kunt repareren. Wat kan ik doen?

Bij OHAI is het niet toegestaan om waslijnen tussen de bomen te bevestigen of vangnetten te gebruiken om kleding te drogen. Maar maak je geen zorgen, we hebben kledingrekken zodat je je kleren kunt verzorgen, je hoeft het alleen maar te vragen bij de receptie (onder borg van 20 ?).

Toegang tot het resort

Hoe laat kan ik naar het resort komen?

Het inchecken gebeurt vanaf 16.00 uur. Aankomsten na 22.00 uur moeten vooraf worden gemeld.

Welke documenten zijn nodig voor de registratie?

De klant en zijn of haar begeleiders moeten vergezeld gaan van hun identificatiedocumenten. Als u een huisdier meeneemt, moet u ook het geldige en bijgewerkte vaccinatiebulletin (gezondheidsbulletin) meenemen.

Kan ik online inchecken?

Ja, we hebben een online registratieplatform beschikbaar via de volgende link: https://checkin.unixdata.es/#/login/44.

Wat zijn de voordelen van online inchecken?

Bij Ohai Nazaré willen we dat je het beste uit je vakantiedagen haalt, daarom hebben we een Online Check In systeem ontworpen waarmee je tijd kunt besparen bij aankomst. Via dit systeem kunt u uw persoonlijke gegevens en die van uw begeleiders invullen, naast de volledige betaling van uw verblijf in het geval dat u die nodig heeft. Op deze manier hoeft u bij aankomst in het resort alleen maar uw sleutels/kaart te ontvangen en dat is het! De registratietijd blijft hetzelfde, maar op deze manier vermijdt u wachtrijen en wachten.

Boekingen

Hoe kunt u rechtstreeks bij het Clubdorp reserveren?

U kunt dit doen via onze website. Door te klikken op “Boeken” komt u bij ons online boekingsplatform. U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail booking.nazare@ohairesorts.com of per telefoon: (+351) 262 561 800.

Wordt er belasting toegevoegd aan de uiteindelijke waarde?

Nee. Het bedrag dat je krijgt is al inclusief alle belastingen die van kracht zijn op de bestemming.

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Bij het maken van uw reservering wordt u doorgestuurd naar een beveiligde Hipay betaalpagina, waar u kunt betalen met creditcard (Visa, Mastercard), multi-bank en payshop.

Wat zijn de voordelen van het boeken via de website van OHAI?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het rechtstreeks boeken bij OHAI. Wanneer u via onze website een accommodatie boekt, bieden wij u een continentaal ontbijt aan. U hebt ook een gepersonaliseerde service en meer flexibiliteit om data te wijzigen bij de keuze van het standaardtarief. Wij bieden u de beste prijsgarantie, dus als u een van onze goedkopere accommodaties op een andere website vindt, passen wij de prijs aan.

Wat zijn de vereisten om aan de prijs te voldoen?

Wij passen de prijs aan als u onze accommodatie goedkoper vindt op een andere website. Hiervoor moet u dezelfde accommodatie en hetzelfde type accommodatie kiezen, dezelfde check-in en check-out datum en met dezelfde voorwaarden en annuleringsvoorwaarden. We passen gewoon de prijs van de huidige aanbiedingen aan, dus u moet ons de link geven naar de andere aanbieding met de beste prijs, die actief en beschikbaar moet zijn wanneer we deze controleren.

Waarom zijn er verschillende prijzen voor elk type accommodatie? Heb ik een vooruitbetaling nodig bij mijn reservering?

Bij het boeken via het OHAI Nazaré-reserveringsplatform zijn de volgende tarieven beschikbaar: standaardtarief, superflexibel tarief en niet-restitueerbaar tarief.

Voor een beter begrip van de verschillende tarieven kunt u kijken naar de samenvattende tabel:

Prijslijst

Korting

Voorafbetaald

Annuleringskosten

Verandering van datums

Niet-restitueerbaar

10%

100% in de reserve

100% van de waarde van de reserve

Niet toegestaan

Standaard

5%

50% naar de reserve

50% van de waarde van de reserve

Wijzigingen van data zijn toegestaan tot 7 dagen voor aankomst.

Super Flexibel

U hoeft de betaling slechts 7 dagen voor uw aankomst te doen.

Gratis tot 7 dagen voor aankomst

Wijzigingen van data zijn toegestaan tot 7 dagen voor aankomst.

Na de bevestiging van de reservering zijn geen wijzigingen toegestaan tussen de tarieven en de vooruitbetaalde en/of annuleringsvoorwaarden. Om die reden moet u bij het maken van de reservering het tarief en de respectievelijke voorwaarden kiezen die het beste bij uw voorwaarden passen. Voor twijfel over de tarieven kunt u onze verkoopvoorwaarden raadplegen of contact met ons opnemen.

Worden de tarieven die op het internet worden gepubliceerd voortdurend bijgewerkt?

Ja, onze reserveringsafdeling werkt de gegevens die beschikbaar zijn op het internet dagelijks bij, inclusief de tarieven en de beschikbaarheid van het resort.

Wat is de annuleringsregeling?

In geval van annulering of no-show is er geen restitutie van de aanbetaling van de reserveringsgarantie.

Voor reserveringen gemaakt tegen het niet-restitueerbare en standaard tarief is er geen restitutie van de vooruitbetaling in geval van annulering of no-show. Voor meer flexibiliteit en zekerheid is er de Super Flexible Fare & Cancellation Insurance. Bekijk onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op.