Imagen Slider

Activiteiten voor kinderen

Icono
Activiteiten voor kinderen in Ohai Conil

Gezinsvakantie

Ohai Conil is een ideale ervaring om van een gezinsvakantie te genieten. Wij weten hoe veeleisend onze jongste gasten zijn, dus proberen wij aan hun eisen te voldoen met ons aanbod van kinderactiviteiten, waarvan wij hopen dat het uw verwachtingen overtreft.

In ons resort kunt u genieten van rust, ontspanning, natuur en al het vertier dat uw kinderen nodig hebben.

Bovendien hebben we niet alleen kinderspelletjes voor de allerkleinsten, maar organiseren we ook activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Activiteiten voor kinderen in Ohai Conil
VOOR JONGERE KINDEREN
VOOR JONGERE KINDEREN

Spellen en entertainment voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Para los más pequeños hemos estudiado tras varios años de experiencia, cuáles son las actividades que más les gustan. Entre ellas podemos encontrar: miniclub, actividades con globos, deportes mini, gymkana, manualidades, pintacaras, disfraces, tatuajes con óleo y minidisco.

voor oudere kinderen
voor oudere kinderen

Activiteiten en sport voor jongeren van 13 tot 17 jaar

De eindeloze energie van uw kinderen kunnen ze kwijt in de waaier van activiteiten die Ohai Conil te bieden heeft.

We hebben een Junior Club waar we sportieve uitdagingen en spelletjes organiseren die ze leuk zullen vinden, perfect afgestemd op hun leeftijd.

We hebben ook een kinderdisco, we organiseren videogamewedstrijden en ook voetbal-, basketbal-, paddle- wedstrijden. Dankzij het feit dat we er in ons resort de geschikte faciliteiten voor hebben.

voor het hele gezin
voor het hele gezin

Veel plezier en geniet

Bij OHAI bereiden we activiteiten voor voor iedereen, en in dit geval voor kinderen, aangepast aan alle leeftijden, zodat niemand zonder plezier in ons Resort blijft.