Paddle-tennisbaan huren

Imagen Slider

Nazaré staat bekend om zijn indrukwekkende reuzengolven, maar biedt ook rustigere activiteiten voor sportliefhebbers, zoals paddle-tennis. Een activiteit die beweging en plezier combineert en die hier de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen.

Met zijn prachtige stranden en milde klimaat wordt de streek de perfecte omgeving om te genieten van een spannend potje paddle-tennis met familie of vrienden.

Bij Ohai Nazaré Resort bieden wij je een paddle-tennisbaanverhuurservice in Nazaré!

Paddle in Nazaré

Nazaré is een ideale bestemming voor iedereen die wil gaan paddle-tennissen in een natuurlijke omgeving van onvergelijkbare schoonheid. Huur een van de paddle-tennisbanen in Ohai Nazaré en ga tennissen met wie je maar wilt. Onze paddle-tennisbanen zijn 7 dagen per week geopend.

Hoe boek je je paddle-tennisbaan in Ohai

Om te genieten van de verhuurservice van een paddle-tennisbaan in Ohai in Nazaré kun je per uur boeken of een abonnement kopen. De prijs is € 6 per uur per persoon of € 55 per persoon voor een abonnement van 10 uur. Je kunt je paddle-tennisbaan boeken bij onze receptie.

Het huren van een paddle-tennisbaan in Nazaré is een geweldige manier om te genieten van buitensporten. Dankzij Ohai ga je genieten van een spannende en onvergetelijke ervaring. Ga voor deze unieke sportervaring en kom genieten van een leuk verblijf aan deze prachtige Portugese kustlijn.