Glamping in Nazaré

In OHAI Nazaré kunt u genieten van de glampingervaring in al zijn glorie. De perfecte combinatie van een vakantie in het hart van de natuur met alle luxe die u zich kunt wensen, en alles wat u maar nodig heeft.

Glamping of glamperen is een relatief nieuwe vakantietrend. Het is voor toeristen die ervan houden door de natuur omringd te zijn, maar toch niet willen afzien van de voorzieningen die de beste stadshotels aanbieden.

We bieden de mogelijkheid om van Glamping in Nazaré te genieten, terwijl u omringd wordt door een prachtige, natuurlijke omgeving en met alle voorzieningen die u van een luxehotel zou verwachten, met als bijkomende troef dat het midden in de natuur is. Dit is de vakantiebelevenis waarnaar u op zoek bent.

Tipo de alojamiento

Glamping Luxury Family 4p

Personas 4 personen
Cama doble 2 tweepersoonsbedden

Hos Glamping Family har vi alt til rådighed for et gennemtænkt ophold med de bedste bekvemmeligheder og hvile. Du vil straks blive forelsket i alt...

Zie accommodatie
Tipo de alojamiento

Glamping Luxury Family + 6p

Personas 6 personen
Cama doble 2 dubbel bed
Literas 1 stapelbed

Glamping Luxury Family + er designet til større familier, da vi har det største område til rådighed, så I kan føle jer hjemme.

Vores indkvartering har...

Zie accommodatie
Flecha newsletter