Animatie voor volwassenen

Imagen Slider
AARD EN PLEZIER

Animatie voor volwassenen

Met een ruim aanbod aan ideeën en activiteiten, hebben we het meest complete animatieprogramma voor volwassenen opgezet, zodat u geen minuut van de dag hoeft door te brengen zonder de gelegenheid om plezier te beleven met onze activiteiten.

In het hart van ons NaturPark verzorgen we animatieprogramma’s waarbij u wordt omringd door de natuur van Nazaré.

AARD EN PLEZIER
NACHTLEVEN

Momenten van plezier

De animatie voor volwassenen die we in OHAI Nazaré verzorgen bestaat uit zwembadactiviteiten, maar ook nachtshows, cocktailworkshops, dansworkshops, kansspelen zoals Roulette en bingo…

Kortom, u heeft tientallen opties om uit te kiezen om met elkaar te kunnen van uw verblijf in OHAI Nazaré. Tientallen opties die de deur openen naar plezier beleven in combinatie met de voorzieningen die worden aangeboden door ons resort in Nazaré, waaraan u onvergetelijke herinneringen zult bewaren.

Het nachtleven vindt plaats in het restaurantgedeelte en kan tot middernacht duren.

NACHTLEVEN
MOBILITEIT RESPECT

Fietsverhuur

Om uw verblijf in OHAI Nazaré zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, willen we zoveel mogelijk mogelijke mobiliteitsopties bieden, en dus beschikken we over een fietsverhuurservice voor wanneer u zich met de fiets in en om Nazaré wilt verplaatsen.

Huur een fiets en dring door tot in het hart van de Pinar de Leiria, ontspan u in de zuivere lucht, rij naar het strand van Nazaré en geniet van de heerlijke bries van de Atlantische Oceaan, bezoek het centrum van Nazaré en ontdek de leukste toeristische plaatsen.

MOBILITEIT RESPECT
MOBILITEIT RESPECT

Fiets en natuur

Zoals je ziet, hebben we een mobiliteitsoplossing voor die de natuur en omgeving respecteert, een veelzijdige manier biedt om elk magisch plekje van Nazaré te kunnen ontdekken, en zelfs de perfecte optie biedt om sport in de buitenlucht te beoefenen.

Vraag aan onze receptie naar onze fietsverhuurservice en haal uw fiets daar op.

MOBILITEIT RESPECT
Wandelen, rennen en fietsen

Estrada Atlantica

De Estrada do Atlântico route is de grootste in Portugal. Met 62 km lengte biedt het verschillende routes, evenals uitzonderlijk comfort en veiligheid voor het fietsen, hardlopen, wandelen of genieten van uw schaatsen. Geniet van het sporten door ongelofelijke natuurlijke landschappen en charmante stranden!

Wandelen, rennen en fietsen
Surf School Nazaré

Surfen voor volwassenen

Heb je er ooit van gedroomd om als een professional te kunnen surfen? Het spreekt vanzelf dat we allemaal graag de zelfbeheersing en fysieke fitheid zouden hebben om dit te doen, maar in het begin kan het moeilijk zijn. Dit betekent echter niet dat je het niet moet proberen te leren.

Dit is een stijlvolle sport waarvan het een privilege is deze in Portugal te beoefenen, gezien we de mooiste stranden ter wereld en vele internationaal erkende surfers hebben.

Voordelen van surfen

Surfen heeft een positieve invloed op zowel onze fysieke en mentale gezondheid, als op ons algehele welzijn, dit komt omdat het onze balans en onze focus bevordert en ons in staat stelt steeds met de oceaan verbonden te zijn.

Tijdens het zwemmen verbeteren we onze cardiovasculaire capaciteit en beoefenen we verschillende spieren zoals die in de armen, schouders en rug. Wanneer we opstaan trainen we onze lichaamsbalans en onze been- en buikspieren. Dit vindt plaats in een ontspannen omgeving terwijl we naar de geluiden van de golven luisteren. Het is een ongelooflijke manier om de stress van ons dagelijks leven te verlichten.

Surf School Nazaré
Surf School Nazaré

Surflessen in Nazaré

Op je eentje proberen te leren surfen kan gevaarlijk zijn doordat je weerstand moet bieden tegen de kracht van de zee en een goede balans moet hebben, wat tijd en oefening kost om te ontwikkelen.

Bij OHAI Nazaré hebben we een contractuele samenwerking met een surfschool in Nazaré, die vriendelijke en deskundige instructeurs heeft. Gasten die deelnemen aan deze lessen, zowel individueel als in groepen, profiteren ook van het gratis vervoer van het park naar het strand. Er is aan alles gedacht, zodat je een onvergetelijke tijd kunt beleven.

Ontdek meer informatie over onze surfschoolassociatie via onze verschillende contactmogelijkheden. Ervaar onze surflessen en ontdek de voordelen die deze sport te bieden heeft!

Surf School Nazaré