Zwembad

Geen extra kosten
Icono
ONTDEK ONZE ZWEMBADEN

Een zwembad voor elk moment

Ontdek de verschillende soorten zwembaden die in Ohai beschikbaar zijn. Elk van hen is ontworpen om van een uniek moment te genieten. Welk zwembad kies jij als eerste?

Bezoek ons op elk moment van het jaar! Met ons verwarmd en overdekt zwembad kunt u genieten van een ontspannend bad in een natuurlijke omgeving met alle comfort.

ONTDEK ONZE ZWEMBADEN
ECOLOGISCH
ECOLOGISCH

Uniek zwembad

In OHAI Nazaré hebben we het grootste en hoogste zwembad van Europa, uitsluitend gemaakt van scheepscontainers!

Onze nieuwe zwembaden zijn 100% ecologisch. Zij zijn vervaardigd van gerecycleerde scheepscontainers. Dit bewijst eens te meer hoezeer Ohai Resorts begaan is met de natuur en het milieu.

FUN
FUN

Overdekt zwembad

Als u een van diegenen bent die het liefst de hele dag liggen te weken, dan heeft u in Ohai Resort geen excuus.

Dankzij het oprolbare dak van ons zwembad kunt u op elk moment van het jaar van uw zwempartij genieten en het is bovendien verwarmd.

VOOR ALLE
VOOR ALLE

Zwemparadijs met waterglijbanen voor iedereen

Kinderen en jongeren beleven de leukste tijd van hun leven in ons zwemparadijs met waterglijbanen.

Een spannend en spetterend avontuur waarbij je de glijbaan kiest die je het leukste lijkt en met je vrienden naar beneden glijdt richting het enorme zwembad dat op je wacht aan het einde van je rit.

GENIET

Verwarmd zwembad

Ons zwemparadijs biedt glijbanen met verschillende hoogtes – en dat is niet alleen leuk voor de kleintjes! Ook jongeren en volwassenen kunnen er zoveel en zo vaak van genieten als ze maar willen.

Ervaar de machtige bochten terwijl je over het stromende water glijdt of afdaalt door de waterbuizen met hun avontuurlijke kronkelingen, met vlak voor de plons aan het einde, een aangepast gedeelte zodat je afremt en geheel veilig in het water belandt.

GENIET
RELAX
RELAX

Relax zwembad

We hebben ook een aantrekkelijk zwembad met jets waar u het hele jaar door van kunt genieten. Ons ontspanningszwembad is overdekt en beschikt over alle faciliteiten om u te laten meevoeren door de ontspannende en rustgevende sfeer. Een onverslaanbare manier om van uw vakantie te genieten in OHAI.

VOOR DE KLEINTJES
VOOR DE KLEINTJES

Verwarmd zwembad

Bij OHAI kunnen de kleintjes genieten van het beste zwem- en speelplezier in de splash zone, waar ze de tijd van hun leven zullen hebben!