Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor Covid-19

Geniet van al onze faciliteiten zonder extra kosten.

Zwembad

Geen extra kosten
Icono
NIEUW

Zomer 2022

In OHAI Nazaré hebben we het grootste en hoogste zwembad van Europa, uitsluitend gemaakt van scheepscontainers! Kom en geniet ervan vanaf 1 april.

Onze nieuwe zwembaden zijn 100% ecologisch. Zij zijn vervaardigd van gerecycleerde scheepscontainers. Dit bewijst eens te meer hoezeer Ohai Resorts begaan is met de natuur en het milieu.

NIEUW
FUN
FUN

Geniet van ons verwarmd zwembad

Als u een van diegenen bent die het liefst de hele dag liggen te weken, dan heeft u in Ohai Resort geen excuus.

Dankzij het oprolbare dak van ons zwembad kunt u op elk moment van het jaar van uw zwempartij genieten en het is bovendien verwarmd.

VOOR ALLE
VOOR ALLE

Zwemparadijs met waterglijbanen voor iedereen

Kinderen en jongeren beleven de leukste tijd van hun leven in ons zwemparadijs met waterglijbanen.

Een spannend en spetterend avontuur waarbij je de glijbaan kiest die je het leukste lijkt en met je vrienden naar beneden glijdt richting het enorme zwembad dat op je wacht aan het einde van je rit.

GENIET
GENIET

Verwarmd zwembad en SPA

Ons zwemparadijs biedt glijbanen met verschillende hoogtes – en dat is niet alleen leuk voor de kleintjes! Ook jongeren en volwassenen kunnen er zoveel en zo vaak van genieten als ze maar willen.

Ervaar de machtige bochten terwijl je over het stromende water glijdt of afdaalt door de waterbuizen met hun avontuurlijke kronkelingen, met vlak voor de plons aan het einde, een aangepast gedeelte zodat je afremt en geheel veilig in het water belandt.

RELAX

SPA

In OHAI Nazaré kun je van 1 juni tot 10 oktober genieten van een ontspannende en aangename duik – bij elke buitentemperatuur! Speciaal daarvoor beschikt ons grote zwembad over verwarmd water.

Je kunt gaan zwemmen met je vrienden en gezin wanneer je maar wilt, want doordat de watertemperatuur wordt aangepast aan de weersomstandigheden is het altijd aangenaam en plezierig verblijven in ons zwembad.

Daarnaast hebben we ook een aantrekkelijke Spa waar u het hele jaar door van kunt genieten. Onze SPA is overdekt en beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om je helemaal over te geven aan de ontspannen sfeer en weldadige rust. Er is geen betere manier om van je vakantie te genieten dan in OHAI Nazaré.

RELAX
VOOR DE KLEINTJES
VOOR DE KLEINTJES

Verwarmd zwembad

Bij OHAI zullen de kleintjes kunnen genieten van het beste zwemmen in ons verwarmde zwembad, ze zullen genieten van hun vakantie als nooit tevoren!