Zwembad

Geen extra kosten
ONTDEK ONZE ZWEMBADEN

Een zwembad voor elk moment

Ontdek de verschillende soorten zwembaden die in Ohai beschikbaar zijn. Elk van hen is ontworpen om van een uniek moment te genieten. Welk zwembad kies jij als eerste?

Bezoek ons op elk moment van het jaar! Met ons verwarmd en overdekt zwembad kunt u genieten van een ontspannend bad in een natuurlijke omgeving met alle comfort.

ONTDEK ONZE ZWEMBADEN
ECOLOGISCH

Uniek Unieke zwembaden

In het OHAI Nazaré vind je dit zwembadcomplex dat uitsluitend is gemaakt van zeecontainers. Deze zwembaden zijn uniek en je kunt ervan genieten van 22 maart tot 4 november.

Deze zwembaden zijn 100 procent ecologisch. Het hergebruik van scheepscontainers toont opnieuw Ohai’s toewijding aan de natuur en het milieu.

Deze zwembaden gaan weer open op 22 maart 2024

ECOLOGISCH
FUN

Overdekt zwembad

Als u een van diegenen bent die het liefst de hele dag liggen te weken, dan heeft u in Ohai Resort geen excuus.

Dankzij het oprolbare dak van ons zwembad kunt u op elk moment van het jaar van uw zwempartij genieten en het is bovendien verwarmd.

FUN
VOOR ALLE

Zwemparadijs met waterglijbanen voor iedereen

Kinderen en jongeren beleven de leukste tijd van hun leven in ons zwemparadijs met waterglijbanen.

Een spannend en spetterend avontuur waarbij je de glijbaan kiest die je het leukste lijkt en met je vrienden naar beneden glijdt richting het enorme zwembad dat op je wacht aan het einde van je rit.

VOOR ALLE
RELAX

Relax zwembad

We hebben ook een aantrekkelijk zwembad met jets waar u het hele jaar door van kunt genieten. Ons ontspanningszwembad is overdekt en beschikt over alle faciliteiten om u te laten meevoeren door de ontspannende en rustgevende sfeer. Een onverslaanbare manier om van uw vakantie te genieten in OHAI.

RELAX
VOOR DE KLEINTJES

Verwarmd zwembad

Bij OHAI kunnen de kleintjes genieten van het beste zwem- en speelplezier in de splash zone, waar ze de tijd van hun leven zullen hebben!

Splash gesloten van november tot maart.

VOOR DE KLEINTJES