Animatie voor kinderen

Het hele jaar door entertainment

Animatie voor kinderen

Bij Ohai Nazaré willen we het hele jaar door unieke ervaringen bieden. Wij willen dat u zich als gezin amuseert en geniet van de natuur van Nazaré met de beste activiteiten. Denkend aan uw vrije tijd hebben wij een thematisch animatieprogramma samengesteld, elke maand heeft unieke activiteiten speciaal ontworpen voor uw familie.

U kunt Ohai Nazaré 12 keer per jaar bezoeken en u zult er altijd een unieke ervaring aantreffen. En het beste van alles is dat u niet extra hoeft te betalen voor de animatieactiviteiten. Wanneer u uw verblijf in Ohai Nazaré boekt, heeft u gratis toegang tot het Ohai entertainment.

Het hele jaar door entertainment
VOOR MINDERJAREN

Animatie voor kinderen van 4 tot 12 jaar

In deze jaren van ervaring hebben wij geleerd de smaak van kinderen te ontcijferen en daarom hebben wij begrepen welke activiteiten zij het leukst vinden: de miniclub en minidisco, spelen met zeepbellen, sport, gymkana’s, handenarbeid, schminken, verkleedpartijtjes en nog veel meer.

VOOR MINDERJAREN
Animatie

Elke maand, een avontuur

Bij Ohai Nazaré willen we het hele jaar door unieke ervaringen bieden. We willen dat je
plezier maken met het gezin en genieten van de natuur van Nazaré met de beste activiteiten. Nadenken over je
uw momenten van ontspanning hebben we een thematisch animatieprogramma gemaakt, elke maand heeft unieke
unieke activiteiten speciaal voor uw gezin.
U kunt Ohai Nazaré 12 keer per jaar bezoeken en u vindt er altijd een unieke ervaring. En de
Het beste van alles is dat u niet extra hoeft te betalen voor de animatieactiviteiten. Wanneer u uw
Ohai Nazaré heeft u gratis toegang tot het Ohai entertainment.

Animatie

Activiteiten voor gezinnen

MEER LADEN
Het animatieschema kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd ten gevolge van weersomstandigheden of interne problemen die het onmogelijk maken de activiteiten uit te voeren.
BIJNA VOLWASSENEN

Activiteiten voor tieners van 13 tot 17 jaar

Wij weten dat tieners zich graag anders amuseren dan kinderen. Daarom hebben wij voorzieningen die speciaal voor hen zijn ontworpen, zoals de speelzaal en de sportruimte waar zij sporten kunnen beoefenen zoals voetbal, paddle tennis en nog veel meer. Wij maken gebruik van deze faciliteiten om een grote verscheidenheid aan toernooien en uitdagende activiteiten te organiseren.

BIJNA VOLWASSENEN
VOOR ALLE

Veel plezier en geniet

In OHAI bereiden we activiteiten voor alle doelgroepen voor, en in dit geval voor kinderen, aangepast aan alle leeftijden zodat niemand plezier heeft in ons resort.

VOOR ALLE
Voor jongeren

PlayStation met de beste games

Bij OHAI hebben we een ruimte gewijd aan entertainment, zodat jongeren en tieners kunnen genieten van hun vakantie met de beste spellen en tot vier PlayStations.
Ga je het missen?

Voor jongeren