Lees meer over onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor Covid-19

Geniet van al onze faciliteiten zonder extra kosten.

Animatie voor kinderen

Icono
Elke dag van 1 Juni tot 15 september

Animatie voor kinderen

De vakantie met het gezin komt eraan en zoals altijd denken we erover na waar we naartoe willen gaan, wat de beste bestemming is en vooral waarnaar we precies op zoek zijn (ontspanning, toeristische uitstapjes…). Wie met kinderen reist wil ook graag weten of ze zich zullen vermaken of zich vervelen.

Als u nog niet hebt nagedacht over waar de reis naartoe gaat, of nog niet weet of de geplande bestemming uw kinderen zal bevallen, bieden we u een ideale optie in OHAI Nazaré.

In ons Resort kunt u het hele jaar door genieten van entertainment voor het hele gezin tijdens de weekenden.

Elke dag van 1 Juni tot 15 september
VOOR MINDERJAREN
VOOR MINDERJAREN

Animatie voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Wat betreft de allerjongste hebben we na jarenlange ervaring geleerd welke activiteiten ze het leukste vinden. Hieronder vinden we: miniclub, activiteiten met ballonnen, minisporten, gymkhana, spelletjes, handwerken, schminken, verkleedpartijtjes, tattoos schilderen en minidisco.

BIJNA VOLWASSENEN
BIJNA VOLWASSENEN

Animatie voor kinderen van 13 tot 17 jaar

Behalve voor de allerkleinsten, hebben we ook activiteiten in petto voor junioren en tieners zodat ook zij zich kunnen vermaken op de manier die het beste bij hun leeftijd past. Voor de leeftijd van ongeveer 13 tot 17 jaar, bereiden we activiteiten voor in onze Junior Club, zoals disco, videogametoernooien en sporten zoals voetbal, padel…

In OHAI Nazaré organiseren we activiteiten voor alle doelgroepen, en in dit geval voor kinderen, welke we toespitsen op verschillende leeftijden, zodat er voor iedereen van alles te beleven is in ons Resort.

VOOR ALLE
VOOR ALLE

Veel plezier en geniet

In OHAI bereiden we activiteiten voor alle doelgroepen voor, en in dit geval voor kinderen, aangepast aan alle leeftijden zodat niemand plezier heeft in ons resort.

Voor jongeren

PlayStation met de beste games

Bij OHAI hebben we een ruimte gewijd aan entertainment, zodat jongeren en tieners kunnen genieten van hun vakantie met de beste spellen en tot vier PlayStations.
Ga je het missen?

Voor jongeren