Fietsverhuur

Animatie het hele jaar door
Imagen Slider
Nazaré ontdekken met

een ander voertuig

Stel je voor dat je Nazaré ontdekt met een ander voertuig: een fiets.

Natuurlijk kunt u in de auto uw fiets helemaal hierheen brengen, maar als u geen ruimte heeft om hem mee te nemen, hebben we goed nieuws: u kunt een fiets huren bij een partner van OHAI Nazaré.

En het beste: de kinderen kunnen ook meedoen aan dit avontuur!

Nazaré ontdekken met
E-bike verhuur

in Nazaré

We weten al dat elk jaar duizenden professionele surfers naar Praia do Norte komen om zich te laten uitdagen door de gigantische golven die door de Canhão da Nazaré worden gevormd.

De religieuzen zijn ook geïnteresseerd in het kennen van de Kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Nazaré en de beroemde Kapel van de Herinnering, gebouwd in dankbaarheid voor het wonder dat aanleiding gaf tot de legende van Nazaré.

De natuurlijke landschappen van dit vissersdorpje hebben echter de aandacht getrokken van natuur- en avonturiers. Het Promontorium van Nazaré, de berg São Bartolomeu en de Pinhal de Leiria zijn perfecte locaties voor verschillende sporten.

Als u de straten en bossen op trottoirs wilt ontruimen, kunt u uw toevlucht nemen tot het huren van fietsen. Van kinderen tot volwassenen, van amateurs tot professionals, u kunt van deze activiteit profiteren.

U kunt een fiets huren voor 4u, 8u, 24u en tot 3 dagen, zodat u hem kan gebruiken tijdens uw hele bezoek aan de stad.

De waarden variëren van 20 euro tot 75 euro, afhankelijk van hoe lang u met de fiets blijft. En het beste: OHAI Nazaré-gasten krijgen 20% korting op het moment van verhuur.

Voor uw veiligheid en gemak is de waarde inclusief verzekering en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ben je klaar voor dit avontuur op twee wielen?

E-bike verhuur
Fietsroutes

in Nazaré

Je wilt enkele routes rond Nazaré nemen, maar je weet nog steeds niet waar je moet beginnen?

We hebben de belangrijkste fietsroutes van Wikiloc en Strava geselecteerd, zodat u een aantal van de beroemdste plaatsen kunt leren kennen, evenals de straten van de rustigste wijken van dit vissersdorp.

Ontdek het leven van de lokale bevolking en de onvergetelijke landschappen van dit kustparadijs via makkelijke, gematigde en moeilijke routes. Het is wat je wilt!

Voor de liefhebbers van actief toerisme is dit een niet te missen ervaring. Stimuleer de nieuwsgierigheid van uw kinderen naar de natuur en de schoonheden van Portugal vanaf jonge leeftijd.

Ze zullen allemaal onder de indruk zijn van de natuurlijke, culturele en historische diversiteit die past in een dorp met iets meer dan 10 duizend inwoners.

Wanneer begin je aan je avontuur?

Fietsroutes